Jungle party

Jungle themafeest

Onze jungle decoratie is op maat gemaakt om jouw feestlocatie te transformeren in een weelderige oase vol palmbomen, liaanranken en andere tropische planten. Jouw gasten zullen het gevoel hebben dat ze zich in het hart van de jungle bevinden terwijl ze genieten van heerlijke exotische gerechten en drankjes.

Onze avontuurlijke activiteiten zijn ontworpen om de wilde kant van jouw gasten naar boven te halen en hen te laten genieten van een onvergetelijke jungle-ervaring. Van speurtochten door de jungle tot kanoën op de rivier en andere leuke spellen, er is voor elk wat wils.

En vergeet niet onze fotograaf, die ervoor zal zorgen dat elk moment wordt vastgelegd. Jouw gasten kunnen genieten van het maken van foto's met onze jungle-props, zoals strohoeden, dierenmaskers en meer.

Ons Amazon Jungle themafeest is perfect voor bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten en andere speciale gelegenheden. Onze ervaren feestplanners zullen ervoor zorgen dat jouw feest tot in de puntjes is georganiseerd en dat elk detail past bij het jungle-thema.

Dus waar wacht je nog op? Boek nu ons Amazon Jungle themafeest en laat ons jou en jouw gasten meenemen op een onvergetelijke reis door de jungle!

Ga eens ook kijken op:

Leukste themafeest: leukstethemafeest.nl

Livemuziek, dans en entertainment: artiesten-feest.nl

Catering, hapjes, foodtrucks en decor: catering-feest.nl
Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl


Neem contact met ons op:
Chat met ons: [chat link]
Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).